Middel 2
Middel 2
Middel 2

Catering

Catering maakt van jouw evenement een groot succes! Het type evenement, aantal gasten, budget en de voorkeuren van de gasten spelen een grote rol in het type catering. Daarom bieden wij verschillende opties aan zodat het altijd past bij jouw event.

Bij onze catering-partner staan smaak en service centraal en bieden we een breed scala aan opties om aan de behoeften van elk evenement te voldoen. Onze toegewijde cateringprofessionals streven naar de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jullie gasten maximaal kunnen genieten! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Drank aanbod

De keuze uit verschillende drankarrangementen is aan jullie. Ons team van ervaren gastvrije medewerkers zal drankjes creëren die perfect passen bij de sfeer van jullie evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productpresentatie of een ander soort evenement, we zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Een leuke twist aan je evenement? Er is ook ruime keuze in speciaalbarren. Cocktailbar, Sangriabar, Gin Tonic bar, shotjes bar of een Lemonade bar. Of zijn jullie meer van de Do It Yourself speciaalbier bar, Glühwein of Hot Chocolat bar. Benieuwd naar meer? Vraag informatie op via het contactformulier.

Food aanbod

Food-catering voor jouw evenement vinden wij heel belangrijk! De juiste keuze maakt van jouw event een succes. Alle maaltijden worden altijd ambachtelijk bereid met heerlijk dagverse ingrediënten. Bij lunch en diner staan er meer dan 10 concepten klaar. Van foodcorners tot streedfood walking dinners. Vraag naar het foodbook voor alle arrangementen. Daarnaast zijn er ook heel veel verschillende hapjes verkrijgbaar: partyfood, partybites, late night snacks, noem het maar op. Er is vanalles mogelijk!

Publiekscatering

Van festivals en concerten tot sportevenementen en beurzen. Onze publiekscatering is ontworpen om grote groepen mensen snel en efficiënt van heerlijk eten te voorzien. Ons ervaren team van cateringprofessionals zorgt ervoor dat jouw gasten de beste ervaring hebben en genieten van de lekkerste gerechten. We bieden diverse cateringconcepten en menu’s om aan de behoeften van jouw evenement en gasten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar streetfood, gezonde maaltijden of iets anders, wij zorgen ervoor dat jouw publiek niets tekort komt. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen helpen bij het organiseren van publiekscatering voor jouw volgende evenement.

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?