Middel 2
Middel 2
Middel 2

Techniek

Een evenement zonder techniek is bijna niet meer voor te stellen. De kwaliteit van een evenement valt of staat met de juiste inzet van licht, geluid en digitale ondersteuning. Omdat we de klant zoveel mogelijk willen ontzorgen, volgen we innovaties op de voet en beschikt onze evenementenlocatie over professionele apparatuur en personeel. Daarom werkt Eventcentre Aquabest al jaren samen met Hoevenaars. Met deze technische partner aan onze zij kunnen we garanderen dat met high-end licht, beeld en geluid jouw audiovisuele boodschap optimaal wordt overgebracht.

Innovatie

Bij ons gebeuren next level dingen en daar wil je bij zijn. Die drang om voorop te lopen, zit in ons DNA. Daarom kijken we altijd uit naar nieuwe technische mogelijkheden op het speelvlak tussen functionaliteit en creativiteit. Vandaag de dag hoort daar ook duurzaamheid bij. Niet alleen omdat de tijdsgeest erom vraagt, maar vooral omdat het aanvoelen daarvan ook in ons DNA zit.

Beleving

Hoogtepunten creëren; daar gaan en staan we voor. Zowel klanten als onszelf willen we verbazen door telkens weer wauweffecten waar te maken. Als we een event vlekkeloos voor elkaar hebben en bezoekers het geweldig naar hun zin hebben, staan wij op de achtergrond te glunderen van trots.

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?