Middel 2
Middel 2

The Main

The Main is een cascozaal van maar liefst 1800 m² en biedt ruimte aan ieder type evenement tot 3000 bezoekers. Met een grote entreehal is deze ruimte perfect geschikt voor het organiseren van een congres, bedrijfsevenement, beurs of publieksevenement in de omgeving Eindhoven. Door de bewuste keuze voor een casco inrichting zijn wij perfect in staat om maatwerk te leveren. The Main is op diverse manieren in te richten en daarmee kun je jouw fantasie de vrije loop laten. Onze ervaren eventmanagers kijken graag samen met je mee!

Vaste bar

The Main beschikt over een professioneel ingerichte bar van 15 meter. Deze bar wordt bediend door onze cateringpartner. Door grote tv schermen is het mogelijk om de bar te personaliseren en jullie gewenste assortiment af te beelden. Bij grote evenementen adviseren wij om een tweede ”pop-up” bar te plaatsen.

Kleedkamers

Op de eerste verdieping zijn twee kleedkamers gevestigd. Beide kleedkamers zijn ingericht en bieden ruimte aan 8 personen. Kleedkamer twee beschikt over een toilet en douche. De kleedkamers kunnen ingezet worden om artiesten een aparte ruimte te bieden of om jullie personeel een plek achter de scherm te geven.

EHBO ruimte

Een korte gang verbindt The Main met de EHBO ruimte. Deze plek staat duidelijk verlicht aangegeven. Tijdens een evenement stellen wij deze ruimte kosteloos ter beschikking. Let op! De EHBO ruimte dient door de organisator zelf ingericht te worden.

Laden en lossen

Grenzend aan de parkeerplaats bevindt zich een grote roldeur waar leveranciers kunnen laden en lossen en voertuigen de zaal kunnen binnenrijden. De volledige zaal is gelijkvloers en bestaat uit een egale betonnen vloer.

Sanitair

The Main beschikt over een gescheiden toiletgroep met een capaciteit van 3000 personen. Voor mindervalide bezoekers is er een aparte toilet aanwezig. Tijdens het evenement verzorgen wij sanitaire medewerkers die de toiletten fris houden de stroom mensen reguleren.

Vaste verlichting

De vaste verlichting met 57 kleurrijke led spots creëert de juiste sfeer. De verlichting dekt de complete oppervlakte van The Main en zorgt ervoor dat we in een handomdraai de gehele ruimte naar wens kunnen personaliseren.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?