Middel 2
Middel 2

The Main

The Main in een casco zaal van maar liefst 1800 m2 wat ruimte biedt aan ieder type evenement tot 3000 bezoekers. Met een grote entreehal is deze ruimte perfect geschikt voor het organiseren van een congres, bedrijfsevenement, beurs of publieksevenement. Door de bewuste keuze voor een casco inrichting zijn wij perfect in staat om maatwerk te leveren. The Main is op diverse manieren in te richten en daarmee kun je jouw fantasie de vrije loop laten. Onze ervaren eventmanagers kijken graag samen met jou naar de perfecte indeling, zoals voor het houden van een congres, bedrijfsfeest, beurs, diner of publieksevenement.

Vaste bar

The Main beschikt over een professioneel ingerichte bar van 15 meter. Deze bar wordt bedient door onze cateringpartner. Door grote tv schermen is het mogelijk om de bar te personaliseren en jullie gewenste assortiment af te beelden. Bij grote evenementen adviseren wij om een tweede ”pop-up” bar te plaatsen.

Kleedkamers

Op de eerste verdieping zijn twee kleedkamers gevestigd. Beide kleedkamer zijn ingericht en bieden ruimte aan 8 personen. Kleedkamer twee beschik over een toilet en douche. De kleedkamers kunnen ingezet worden om artiesten een aparte ruimte te bieden of om jullie personeel een plek achter de scherm te geven.

EHBO ruimte

Een korte gang verbind the main met de EHBO ruimte. Deze staat duidelijk verlicht aangegeven. Tijdens een evenement stellen wij deze ruimte kosteloos ter beschikking. Let op! De EHBO ruimte dient door de organisator zelf ingericht te worden.

Laden en lossen

Grenzend aan de parkeerplaats bevind zich een grote roldeur waar leveranciers kunnen laten en lossen en voertuigen de zaal kunnen binnenrijden. De gehele zaal is gelijkvloers en bestaat uit een egale betonnen vloer.

Sanitair

The Main beschik over een gescheiden toiletgroep met een capaciteit van 3000 personen. Voor mindervalide is er een aparte toilet aanwezig.  Tijdens evenement verzorgen wij sanitaire medewerkers die de toiletten fris houden de stroom mensen reguleren.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Bericht is succesvol verzonden!
i
Er is een probleem opgetreden, probeer het nogmaals.