Middel 2
Middel 2

The View

Gelegen op de eerste verdieping van Eventcentre Aquabest ligt onze mooie en intieme evenementenruimte “The View”. Deze zaal biedt mogelijkheden voor diverse intiemere gelegenheden. Het unieke van The View is het prachtige uitzicht over het water van Aquabest. Bij lekker weer biedt het grote dakterras ruimte voor iedereen die even van de zon wilt genieten. The View heeft een capaciteit van maximaal 90 personen en vormt daarmee de sfeervolle eventlocatie de omgeving Eindhoven voor een presentatie, vergadering, borrel of feestelijke bijeenkomst. The View is zowel los te huren als te combineren met zaal ”The Main”.

Inrichting

De inrichting van The View is modern en trendy. Het meubilair is zorgvuldig geselecteerd en draagt bij aan de stijlvolle eigentijdse uitstraling van de ruimte. De vaste bar biedt een handige plek om drankjes te serveren en te netwerken tijdens pauzes. Het grote balkon biedt niet alleen een geweldig uitzicht, maar ook een extra ruimte om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht over het water van Aquabest.

Beeld en geluid

The View is de een perfecte ruimte is voor zakelijke bijeenkomsten. De zaal beschikt over diverse audiovisuele hulpmiddelen die je presentatie of vergadering nog professioneler en interactiever maken. Zo is er een grote touch-tv aanwezig die je kunt gebruiken om de presentatie op te tonen. Met deze tv kan je op een heldere en duidelijke manier jullie boodschap overbrengen op het publiek. Daarnaast is er ook een flip-over beschikbaar, waarmee je op een traditionele, maar effectieve manier kunt noteren en tekenen. Dit is handig om aantekeningen te maken of om samen ideeën uit te werken.

Ook beschikt The View over een krachtig geluidssysteem waarmee je je presentatie of vergadering van een hoogwaardige geluidskwaliteit kunt voorzien. Dit zorgt ervoor dat jullie boodschap duidelijk overkomt en dat het publiek geboeid blijft. Als je tijdens jullie presentatie of vergadering muziek wilt afspelen, dan is dit ook mogelijk.

Bereikbaarheid

The View is zeer goed bereikbaar via zowel de A2 als de A50. De locatie bevindt zich vlakbij afrit 28 van de A2 en afrit 9 van de A50. Vanaf beide snelwegen is The View dus gemakkelijk te bereiken, zowel vanuit het noorden als het zuiden van Nederland.

Als jullie bezoekers met de auto komen, dan kunnen ze parkeren op de ruime parkeerplaatsen voor het Eventcentre. Er is dus voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten beschikbaar.


Warning: Undefined variable $post_slug in /home/p14989/domains/eventcentreaquabest.nl/public_html/wp-content/themes/moonly-stargaze/page-templates/content.php on line 186

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden