Middel 2
Middel 2

The Foyer

The Foyer is de ruime entreehal van 220 m² die zich uitstekend leent voor een warm ontvangst van jullie gasten. Een lekkere welkomstcocktail of een visitatie. Wij passen de inrichting aan op jullie event. Door de grote ramen aan de voor- en zijkant komt er veel daglicht naar binnen. The Foyer geeft direct toegang tot eventzaal “The Main”.

Garderobe en lockers

Een van de handige voorzieningen in de entreehal is de mogelijkheid om persoonlijke spullen op te bergen, zodat gasten zich comfortabeler en veiliger kunnen voelen tijdens het event. Er kan gekozen worden voor een (bemande) garderobe of handige lockers.

Kassa unit

Aan het eind van de hal bevindt zich een afgesloten loket. Deze is voorzien van netwerkpunten waarop pinautomaten kunnen worden aangesloten. Om medewerkers betalingen veilig in ontvangst te kunnen laten nemen is het loket enkel vanaf een achterliggende ruimte toegankelijk. Dit loket kan worden ingezet als verkooppunt voor consumptiemunten.

Led-verlichting

De entreehal is niet alleen praktisch en functioneel, maar heeft ook een aantrekkelijke uitstraling die gasten direct bij binnenkomst in de juiste stemming brengt. Eén van de kenmerken die bijdraagt aan deze aantrekkelijke uitstraling is de sfeervolle led-verlichting die in de hal aanwezig is. De verlichting draagt bij aan de totaalbeleving waardoor gasten zich meteen op hun gemak voelen.


Warning: Undefined variable $post_slug in /home/p14989/domains/eventcentreaquabest.nl/public_html/wp-content/themes/moonly-stargaze/page-templates/content.php on line 186

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden