Middel 2
Middel 2

The Garden

Met de brede, hoge ramen en de sfeervolle aankleding is The Garden een prachtig verlengstuk van evenementenzaal ”The Main”. Waan jezelf in een door groen omgeven binnentuin waar het zowel in de zomer als in de winter erg fijn vertoeven is. De locatie biedt een breed uitzicht over Aquabest en heeft een terras grenzend aan het water van Aquabest.

Food corners

Bezoekers kunnen kiezen uit één van de vier uitgiftepunten die beschikbaar zijn. Hier kunnen ze terecht voor smakelijke gerechten die met zorg voor het evenement zijn samengesteld. Voor ieder type evenement hebben wij een passend assortiment klaar staan.

Om het nog makkelijker te maken, hebben we ervoor gezorgd dat het assortiment van de uitgiftepunten op grote televisieschermen wordt getoond. Zo kunnen de bezoekers direct zien welke lekkernijen er verkrijgbaar zijn en kunnen ze hun keuze maken zonder lang te hoeven zoeken.

Mochten je gasten liever willen loungen? Dan hebben we daar ook een oplossing voor. We kunnen moderne schutters laten zakken om de uitgiftepunten af te sluiten.

Inrichting

The Garden beschikt over een vaste set meubilair, waaronder gezellige bistro-setjes, picknickbanken en hoge statafels. Daarnaast is er led-verlichting aanwezig die de ruimte een sfeervolle uitstraling geeft. Uiteraard is het mogelijk om het meubilair en de verlichting af te stemmen op jullie specifieke evenement. Onze evenementmanager helpt graag om de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing te vinden.

Buitenterras

Direct grenzend aan The Garden bevindt zich een groot omheind buitenterras, dat een prachtig uitzicht biedt over het water van Aquabest. In de zomermaanden kunnen uw gasten gebruik maken van dit terras om even lekker naar buiten te gaan of om in de openlucht te genieten van hun lunch. Tijdens publieksevenementen wordt het terras vrijgemaakt van meubilair en gebruikt als rookruimte.


Warning: Undefined variable $post_slug in /home/p14989/domains/eventcentreaquabest.nl/public_html/wp-content/themes/moonly-stargaze/page-templates/content.php on line 186

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden