Middel 2
Middel 2
Middel 2

Entertainment

Samen met jouw collega’s onvergetelijke herinneringen maken, daar draait het om. Eet en proost samen op goede momenten en dans erop los met verschillende artiesten. Jullie avond wordt er een voor in de boeken.

Onze eventmanagers staan klaar om het entertainment programma tot in de puntjes te regelen. Samen bepalen we welk entertainment het beste past bij de sfeer en uitstraling van jullie evenement.

Muzikaal

Als evenementenlocatie weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste muziek is voor het creëren van de gewenste sfeer. Wij zoeken daarom graag samen naar de juiste muzikale invulling van jullie evenement. Door onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche weten wij precies welke muzikant, coverband of DJ de juiste toon weet te zetten en jullie gasten weet te vermaken.

Live acts

Jullie evenement naar een hoger niveau te tillen? Dan is het inzetten van live acts de juiste manier. Muziek, dans, comedy of theater, wij hebben een breed scala aan contacten om mee samen te werken. De locatie biedt een ideale omgeving voor het organiseren van live acts. The Main beschikt over twee kleedkamers en een backstage ingang, zodat we iedere act een eigen plek kunnen geven. Samen met onze technische partner zorgen wij voor alle benodigde materialen. Denk hierbij aan het geluid, verlichting, special effects en een podium.

Fotomoment

Leg jullie evenement vast met een fotograaf. Een fotograaf kan ervoor zorgen dat de belangrijkste momenten van het evenement worden vastgelegd. Zo behouden alle gasten de beste herinneringen.

Of plaats een Photobooth! Met een Photobooth kan elke gast zijn/haar ervaring zelf vastleggen. Een blijvende herinnering in de vorm van een geprinte foto, hoe leuk is dat!

Activiteiten

Er zijn talloze activiteiten die je kunt organiseren om je gasten te vermaken. Denk aan spelletjes, workshops of sportieve activiteiten. Wij hebben een gevarieerd aanbod zodat er voor iedereen iets leuks te doen is.

Naast het Eventcentre op Aquabest vind je Adventure and thrill. Zij verzorgen sportieve progamma’s voor groepen tot 2000 deelnemers. Er is een combinatie mogelijk van sport en spel bij Adventure and thrill en eten, drinken en feesten bij Eventcentre Aquabest.

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?