Middel 2
Middel 2
Middel 2

Entertainment

Of jullie willen dansen op vinylplaatjes, herinneringen op willen halen aan de grootste hits uit de jaren 80 en 90, of willen knallen op de nieuwste popsongs, wij helpen jullie bij het vinden van de perfecte DJ of artiest die past bij het evenement.

Dankzij onze uitgebreide contacten binnen de evenementenbranche, kunnen wij jullie voorzien van de populairste en meest swingende DJ’s of artiesten van dit moment. Maar we bieden meer dan dat. Ben je op zoek naar een super enthousiaste coverband, illusionist, dans act of te gekke vuurspuwers? Voor ons kan het niet gek genoeg!

Onze creatieve eventmanagers denken graag met je mee om jullie entertainmentprogramma doordacht vorm te geven. Samen met jou bepalen we welk entertainment het beste past bij de sfeer en uitstraling van jouw evenement. Of je nu een productpresentatie of groot bedrijfsfeest organiseert, wij hebben de kennis en ervaring om het juiste entertainment te bieden.

Muzikaal

Als evenementenlocatie weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste muziek is voor het creëren van de gewenste sfeer. Wij zoeken daarom graag samen naar de juiste muzikale invulling van jullie evenement. Door onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche weten wij precies welke muzikant, coverband of DJ de juiste toon weet te zetten en jullie gasten weet te vermaken.

Live acts

Op zoek naar een manier om jullie evenement naar een hoger niveau te tillen? Dan is het inzetten van live acts de juiste optie. Muziek, dans, comedy of theater, wij hebben een breed scala aan contacten om mee samen te werken. De locatie biedt een ideale omgeving voor het organiseren van live acts. The Main beschikt over 2 kleedkamer en een backstage ingang, zodat we iedere act een eigen plek kunnen geven. Samen met onze technische partner zorgen wij voor alle benodigde materialen. Denk hierbij aan het geluid, verlichting, special effects en een podium.

Fotomoment

Het vastleggen met hoogwaardige foto’s is een essentieel onderdeel van behouden van de herinnering aan jullie evenement. Het inzetten van een professionele fotograaf of Photobooth is een slimme keuze. Een fotograaf kan ervoor zorgen dat de belangrijkste momenten van het evenement worden vastgelegd. Photobooths zijn ook een ludieke manier om gasten een memorabele ervaring te bieden. Foto’s worden direct afgedrukt en kunnen als aandenken gelijk mee naar huis worden genomen.

Activiteiten

Er zijn talloze activiteiten die je kunt organiseren om je gasten te vermaken. Denk aan spelletjes als een XXL tafelvoetbal, workshops of sportieve activiteiten. Het is belangrijk een gevarieerd aanbod te hebben, zodat er voor iedereen iets leuks te doen is.

Naast het Eventcentre op Aquabest vind je Adventure and thrill. Zij verzorgen sportieve progamma’s voor groepen tot 2000 deelnemers. Er is een combinatie mogelijk van sport en spel bij Adventure and thrill en eten, drinken en feesten bij Eventcentre Aquabest.