Middel 2
Middel 2
Middel 2

Inrichting

The Main is door de casco indeling, wat betekent dat de ruimte leeg en aanpasbaar is naar jouw wensen, perfect geschikt voor ieder type evenementen. Samen bespreken we de gewenste indeling en zorgen we voor passend meubilair en decoratie om de juiste sfeer te creëren. Onze expertise en creativiteit staan tot je beschikking om jouw evenement tot een succes te maken! Bedrijfsfeest, conferentie of een ander soort bijeenkomst? Onze zaal biedt de ideale basis voor jouw evenement.

Meubilair

We snappen dat elk event uniek is en dat de sfeer en stijl verschillend zijn. Wij werken daarom met verschillende partners samen, zodat we altijd het juiste meubilair kunnen aanbieden dat perfect past bij jouw type event!

Decoratie

Bij het organiseren van een evenement is het creëren van de juiste sfeer belangrijk. Het is een kans om het imago van jullie bedrijf te versterken en de gasten te inspireren en te vermaken.

Door middel van decoratie kun je de gewenste sfeer en boodschap van het bedrijf benadrukken. Het kiezen en het zorgvuldig plannen van de indeling en verlichting zorgt voor een professionele en impactvolle ervaring voor de gasten. Laat ons helpen om jullie bedrijfsevenement onvergetelijk te maken!

Personaliseren

Een persoonlijke touch? Natuurlijk! Wij denken en organiseren graag met jullie mee. Samen met jullie zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsidentiteit terugkeert in het evenement.  Bijvoorbeeld het logo en de branding integreren in de decoratie, het menu aanpassen naar jullie smaak en zelfs speciale activiteiten organiseren die passen bij de interesses van de gasten.