Middel 2
Middel 2

Bedrijfsfeest

Geef het ultieme bedrijfsfeest op een unieke evenementenlocatie in de regio Eindhoven met spectaculair entertainment en verrassende catering. We denken graag met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen. Onze projectleiders gaan graag samen met jou de uitdaging aan om het WAUW gevoel bij jullie gasten te creëren.

Evenement op maat

Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en dat jullie evenement daarom maatwerk vereist. De juiste evenementzaal huren is daarin de basis. Door nauw samen te werken zorgen we ervoor dat alles precies zo verloopt als jullie het voor ogen hebben en dat de hoge verwachtingen worden overtroffen.

Samen zoeken we naar de juiste techniek, cateraar, decor en passend entertainment. We gaan met diverse partijen in gesprek en vormen zo samen de basis van jullie succesvolle evenement. Door onze jarenlange ervaring en professionele partners durven wij te zeggen dat wij aan al jullie wensen kunnen voldoen.

Locatie voor het evenement

Om jullie mee te nemen in het verhaal van jullie evenement nodigen we je graag uit om onze prachtig gelegen evenementenlocatie te verkennen. Maak een afspraak voor een rondleiding en ontdek vrijblijven de evenementenzalen, look & feel en werkwijze van het Eventcentre. Afhankelijk van je evenement en wensen, nemen wij alle aspecten van de organisatie uit handen, van het concept en de doelstelling tot de uitvoering. Als de datum is vastgesteld, plaatsen we deze in optie, zodat je verzekerd bent van de juiste locatie voor jouw evenement.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Bericht is succesvol verzonden!
i
Er is een probleem opgetreden, probeer het nogmaals.