Middel 2
Middel 2

Congres

Eventcentre Aquabest biedt tal van mogelijkheden om een congres te organiseren en om je audiovisuele boodschap op de juiste manier te presenteren. Wij beschikken over technische operators die gedurende het evenement aanwezig zijn en erop toezien dat alles technisch vlekkeloos verloopt.

Onze evenementenlocaties zijn flexibel in te richten en bieden de mogelijkheid om de ruimte aan te passen aan jullie specifieke wensen. Hierdoor kan de juiste sfeer gecreëerd worden om de boodschap op de juiste manier over te brengen. Door de ruimte parkeergelegenheid en de uitstekende bereikbaarheid via de A2 en A50 kunnen gasten gemakkelijk met de auto naar het Eventcentre komen.

Congres organiseren in de regio Eindhoven

Ben jij opzoek naar een unieke congresruimte in de omgeving van Eindhoven? Haal het maximale uit je presentatie. Een inspirerende ruimte, de juiste ondersteunende techniek en bijpassende drank en catering zorgen ervoor dat de juiste beleving wordt gecreëerd. Door de casco indeling van zaal The Main zijn er diverse mogelijkheden. Onze enthousiaste eventmanagers kijken graag mee naar de juiste opstelling en invulling voor jullie congres.

Vergaderruimte huren

Een inspirerende vergaderruimte met uitzicht over Recreatiegebied Aquabest. Je vindt ozne zaal ‘The View’, inclusief een groot buitenterras, op de eerste verdieping van Eventcentre Aquabest. Het is de perfecte vergaderruimte binnen regio Eindhoven waar je een succesvolle meeting, presentatie en workshop kunt organiseren. Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle benodigde audiovisuele middelen. Naar wens is het ook mogelijk om ons de drank en catering te laten verzorgen.