Middel 2
Middel 2

Congres

Ben jij op zoek naar een unieke congresruimte in de omgeving van Eindhoven? Bij ons ben je aan het goede adres! Haal het maximale uit je presentatie. Een inspirerende ruimte, de juiste ondersteunende techniek en bijpassende drank en catering zorgen ervoor dat de juiste beleving wordt gecreëerd. Door de casco indeling van zaal The Main zijn er diverse mogelijkheden. Onze enthousiaste eventmanagers kijken graag mee naar de juiste opstelling en invulling voor jullie congres.

Eventcentre Aquabest biedt tal van mogelijkheden om een congres te organiseren. Wij beschikken over technische operators die gedurende het evenement aanwezig zijn en erop toezien dat alles technisch vlekkeloos verloopt.

Bereikbaarheid congreslocatie

Via de snelweg A2, A50 of A58 is recreatiegebied Aquabest in Best eenvoudig te bereiken. Een ruime parkeerplaats grenzend aan de locatie zorgt voor voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers en exposanten. Er zijn nog geen mogelijkheden tot het opladen van een elektrisch voertuig.

Klik hier voor de route met de auto.
Klik hier voor de route met het openbaar vervoer.

Faciliteiten van Eventcentre Aquabest

Het Eventcentre beschikt over een grote entreehal waar bezoekers ontvangen worden. Indien gewenst kunnen kluisjes of garderoberekken worden geplaatst. In de entreehal is een afgesloten loket aanwezig voor de verkoop consumptiemunten. Pinautomaten kunnen hier direct aangesloten worden dankzij de aanwezigheid van voldoende internetaansluitingen.

In de grote zaal bevindt zich een grote toiletgroep met voldoende sanitaire voorzieningen voor 3000 personen en een apart toilet voor mindervalide bezoekers. Sanitaire medewerkers zijn aanwezig om tijdens de beurs zorg te dragen voor het schoonhouden van de toiletten en de bezoekersstroom te begeleiden.

Door onze jarenlange ervaring weten wij op ieder type evenement feilloos in te spelen. We kijken goed naar de behoeften van jullie bezoekers en passen ons assortiment hier op aan. Door een grote vaste bar in ‘The Main’ en food area ‘The Garden’ zijn wij in staat om een grote groep mensen van drank en eten te voorzien. Neem contact met ons op om te kijken welk voordeel dit voor jullie als organisator met zich meebrengt.

Vergaderruimte huren

Onze inspirerende vergaderruimte The View heeft een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Je vindt de zaal, inclusief een groot buitenterras, op de eerste verdieping van Eventcentre Aquabest. Het is de perfecte vergaderruimte binnen regio Eindhoven waar je een succesvolle meeting, presentatie en workshop kunt organiseren. De sfeervolle vergaderzalen zijn voorzien van alle benodigde audiovisuele middelen. Naar wens is het ook mogelijk om de catering te laten verzorgen. Meer informatie.

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?