Middel 2
Middel 2

Onze experts

Met onze jarenlange ervaring in eventorganisatie, op talloze gebieden, is ons team blindelings op elkaar ingespeeld om voor ieder event de juiste sfeer neer te zetten. Geïnspireerd door al onze partners benutten we samen de uitgebreide mogelijkheden van recreatiegebied Aquabest om binnen- en buitenevents te organiseren en faciliteren. In alles wat we doen ligt onze focus op het maximaal ontzorgen van onze gasten, zodat we op ieder moment iemand positief kunnen verrassen.

Wij geloven dat creatieve, sfeervolle en goed georganiseerde events mensen samenbrengen en verbinden. Organiseer zelf het perfecte event of zet onze eventmanagers in zodat wij, in samenspraak, een succesvol event neer weten te zetten.

Op ons terrein is ook het team van Beachclub Sunrise gevestigd. Wij werken graag met hen samen om voor iedere gelegenheid de passende ruimte te vinden. Wil je een zaal huren bij Eindhoven voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest of wil je een feestlocatie huren voor je bruiloft? Beachclub Sunrise en Eventcentre Aquabest bieden samen een breed aanbod van fantastische evenementenlocaties bij Eindhoven voor zowel particuliere als zakelijke events en feesten. Het toonbeeld van Brabantse veelzijdigheid en gezelligheid!

Nadieh

Event- / Salesmanager

”Ik wil in contact staan met mijn klanten, luisteren naar hun wensen en alles in goede banen leiden. Elk evenement dat we organiseren en faciliteren moet de gasten bijblijven. Daarom blijf ik nadenken over hoe we de locaties kunnen inrichten en aankleden zodat de juiste sfeer ontstaat. Alle gasten moeten met een wow-gevoel naar huis gaan. Alleen dan is mijn missie geslaagd. Van bedrijfsfeest tot intiem feest, vergadering of jubileum. Wij maken deze evenementen tot een groot succes.”

nadieh@beachclubsunrise.nl

Milan

Event- / Projectmanager

“Dezelfde contactpersoon vanaf de voorbereiding tot en met de evaluatie van jullie evenement. Ik sta voor een persoonlijke begeleiding. Dagelijks werk ik samen met mijn gasten, bezoekers, leveranciers en collega’s aan het perfecte evenement. Tijdens een afspraak inspireer ik graag mijn klanten zodat we samen tot een fantastisch concept komen. Dankzij de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik iedereen goed adviseren over de mogelijkheden en het hele proces begeleiden.”

milan@eventcentreaquabest.nl

Rilaina

Event- / Salesmanager

”Of het nu gaat om een kleine of grote groep, een formele bijeenkomst of een massaal feest, ik doe alles voor mijn klanten om de perfecte ervaring voor hun gasten te creëren. Nieuwsgierig naar mijn kracht? Stuur me een bericht en ik bespreek graag alle opties en mogelijkheden.”

rilaina@beachclubsunrise.nl

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?