Middel 2
Middel 2

Ons stappenplan

1. Locatiebezoek

We nodigen je graag uit om onze prachtige evenementenlocatie gelegen op recreatiegebied Aquabest te verkennen. Maak een afspraak voor een rondleiding en ontdek op ontspannen wijze de ruimtes, sfeer en werkwijze van Eventcentre Aquabest. Afhankelijk van de aard van jouw evenement concentreren we ons op het concept, de doelstelling en de executie. Als er al een datum bekend is plaatsen we een optie, zodat je verzekerd bent van de meest bijzondere evenementenlocatie in regio Eindhoven.

2. Aanbod

Aan de hand van de beschikbare informatie stellen wij een offerte op maat samen. Mochten jullie aan de hand van deze offerte zelf suggesties, verbeteringen of wensen hebben, passen wij dit graag toe. Zodra het aanbod is bevestigd, bezetten we de locatie en reserveren we catering, inrichting, techniek en facilitaire diensten. Als de uitvoering van het evenement nog niet helemaal duidelijk is, kun je kiezen voor een locatieovereenkomst. Hiermee bevestigen we de locatiehuur voor de gewenste datum, maar laten we de uitvoering nog open.

3. Voorbereiding

Onze locatiemanager neemt in de aanloop naar het evenement contact met je op. Hij of zij beantwoordt al je vragen over de uitvoering van je evenement en denkt mee op creatief en praktisch vlak. We maken eerst de grote lijn helder. Naarmate het evenement nadert, worden de details steeds belangrijker.

4. Productiebespreking

Ongeveer 14 dagen voor je evenement organiseren we een productiebespreking. Dit zal afhankelijk van je evenement telefonisch of bij ons op de evenementenlocatie in Best plaatsvinden. Tijdens de productiebespreking nodigen we alle betrokken partijen en leveranciers uit om het draaiboek door te nemen. Het doel is om alles tot in detail te bespreken voor aanvang van het evenement.

5. Uitvoering

Op de dag van het evenement word je ontvangen door onze locatiemanager, je aanspreekpunt voor die dag. Samen met de locatiemanager en de eventmanager bespreek je het draaiboek en de laatste aandachtspunten. De gasten worden verwelkomd… jullie evenement is van start!

6. Evaluatie

Na afloop van het evenement evalueer je kort met de eventmanager. Enkele dagen later neemt de locatiemanager contact met je op om het voorbereidingstraject en de uitvoering met je door te nemen.

 

 

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?