Middel 2
Middel 2

Eventlocatie

Dé gezelligste feestlocatie voor bedrijven op Aquabest. Even weg van het werk in een sfeervolle setting om het ijs te breken en te proosten op een geslaagd jaar! Winter Valley is een full-service evenementenlocatie waar je zonder zorgen een bedrijfsfeest kunt organiseren. Een kerstborrel, eindejaar afsluiting, nieuwjaarsreceptie, in Winter Valley kan het allemaal.

Dé locatie voor ijsbrekende bedrijfsevents!

Vanaf oktober 2024 tot en februari 2025 wordt Eventcentre Aquabest weer omgetoverd tot het mooie Winter Valley. Verras je collega’s met onze unieke full-service evenementenlocatie. Winter Valley heeft alles wat je bedrijfsfeest nodig heeft.

Winter Valley biedt twee complete ruimtes aan: die Marktplatz & die Wunderbar. Deze zijn volledig aangekleed met een vaste winterse inrichting, basistechniek en een catering-partner. Een persoonlijke touch? Natuurlijk! Wij denken en organiseren graag met jullie mee.

 

Evenement organiseren

Winter Valley is de perfecte locatie voor diverse evenementen, van bedrijfsuitje en personeelsfeesten, tot publieksactiviteiten en netwerkbijeenkomsten. De winterse setting zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor al je gasten. Ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een evenement op maat.

Bezoek de website van Winter Valley

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?