Middel 2
Middel 2

Eventlocatie

Welkom in Winter Valley! Het gezelligste en meest charmante après-ski dorp van Brabant. Op deze evenementenlocatie wordt de temperatuur alleen maar warmer en de drank steeds kouder. Gelegen in het sfeervolle centrum van Eventcentre Aquabest combineert Winter Valley dorpse Gemütlichkeit met winterse Wahnsinn. Bijvoorbeeld perfect geschikt als unieke locatie voor een bedrijfsuitje. Als je een (zakelijk) evenement met een twist wil organiseren dan is het in Winter Valley immer Partzeit!

Grootste Après-ski dorp van Brabant

Van november 2023 tot februari 2024 brengen we die Alpen nach Aquabest. Eventcentre Aquabest wordt volledig omgetoverd in de stijl van een après-skidorp. Alle aspecten voor een goed evenement zijn aanwezig. Van podium, licht en geluid tot aankleding, catering, show en vermaak. Verschillende barren, een foodplein, spellen en fotomomenten, alles is aanwezig om bezoekers te vermaken.  Als je een instapklare evenementenzaal wil huren, met een volledig maakbaar programma dan is Winter Valley dé evenementenlocatie voor jouw bedrijfsfeest of publieksevent.

 

Evenement organiseren

Winter Valley is de perfecte locatie voor diverse evenementen, van bedrijfsuitje en personeelsfeesten, tot publieksactiviteiten en netwerkbijeenkomsten. De setting van het après-skidorp zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor al je gasten. Ons professionele team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een evenement op maat.

Bezoek de website van Winter Valley