Middel 2
Middel 2

Praktische informatie

Parkeren

Komt jullie gezelschap met de auto? Recreatiegebied Aquabest beschikt over meer dan voldoende parkeerplaatsen om al jullie auto’s op een veilige manier te parkeren. Kosten voor het parkeren van je auto verschillen per evenement. Benieuwd naar de kosten voor het parkeren tijdens jullie bezoek? Bekijk het actuele parkeertarief op de website van Aquabest.

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer? Houd er dan rekening met een kleine wandeling. Stap uit op bushalte de Wilhelminabrug, vanuit hier is het 20 minuten lopen naar het Eventcentre. Het is mogelijk om een GO-scooter voor het Eventcentre te stallen.

Let op! Het kan zijn dat de eventorganisatie besluit pendelbussen tussen het station en Eventcentre Aquabest in te zetten. Dit scheelt je een wandeling en een onhandige OV rit. Deze informatie vind je via de website van de betreffende organisator.

Mindervaliden

Eventcentre Aquabest is voor iedereen toegankelijk. Zo reserveren wij recht voor de ingang voldoende mindervaliden parkeerplekken voor iedereen die minder goed ter been is. De zalen zijn (met uitzondering van The View) geheel gelijkvloers zonder hoge drempels. Zaal ‘The Main’ beschikt over een ruime toilet voor mindervalide bezoekers en is gemakkelijk toegankelijk. Begeleiders van mindervalide bezoekers dienen ook in het bezit te zijn van een toegangsbewijs.

Veiligheid

Binnen Eventcentre Aquabest gelden bepaalde afspraken en regels. Op deze manier kunnen wij iedereen die zich binnen onze evenementenlocatie bevindt een veilig en prettig verblijf bieden. Medewerkers van het Eventcentre zijn bevoegd jassen en tassen te controleren en zo nodig goederen in beslag te nemen. Je bent op verzoek van een medewerker altijd verplicht om je te kunnen legitimeren. Indien er een onveilige situatie ontstaat, is Eventcentre Aquabest gerechtigd het evenement stil te leggen en het gehele terrein te ontruimen.

Contactgegevens

Ekkersweijer 7
5681 RZ Best
T: +31(0) 499 370 349
E: info@eventcentreaquabest.nl

 

×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?