Middel 2
Middel 2

Publieksevenement

Heb je een goed idee voor het organiseren van een publieksevenement en zoek je een geschikte evenementenlocatie om te huren? Eventcentre Aquabest beschikt over een cascohal van maar liefst 1800m2. Centraal gelegen in de regio Eindhoven en inzetbaar voor ieder type evenement. Denk je erover na om onze evenementzaal te huren dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Organiseren voor publiek

Het inzetten van een eventlocatie is belangrijk. Het is de basis voor jouw publieksevenement. Eventcentre Aquabest beschikt over een cascohal van 1800m2 en is inzetbaar voor uiteenlopende evenementen tot 3000 bezoekers. Bezoekers worden ontvangen in een grote entreehal en dankzij een sfeervolle food area zijn alle faciliteiten aanwezig om jullie evenement tot een succes te maken. Heb je hulp of advies nodig met betrekking tot de organisatie van het evenement? Denk hierbij aan: catering, techniek, beveiliging, EHBO, facilitaire diensten etc. Wij denken graag met je mee!

Full-service evenementenlocatie

Door onze jarenlange ervaring weten wij op ieder type evenement feilloos in te spelen. Wij kijken goed naar de behoeften van jullie bezoekers en passen ons assortiment hier op aan. Door een grote vaste bar in ‘The Main’ (onze grootste zaal voor publieksevenementen) en food area ‘The Garden’ zijn wij in staat om een grote groep mensen van drank en eten te voorzien. Neem contact met ons op om te kijken welke voordeel jullie als organisator hier uit halen.

Faciliteiten bij huur van de evenementenzalen

Eventcentre Aquabest beschikt over een grote entreehal voor het ontvangst. Dit is tevens de plek waar kluisjes of rekken voor de garderobe geplaatst kunnen worden. Ook bevind zich in deze ruimte een breed loket afgescheiden door glas, vanuit waar consumptiemunten verkocht kunnen worden. Deze ruimte beschikt over voldoende internetaansluitingen, zodat pinapparaten direct aangesloten kunnen worden.

In The Main vind je een grote toiletgroep met voldoende sanitaire voorzieningen voor 3000 personen en er is eentoilet voor mindervalide bezoekers aanwezig. Wij verzorgen tijdens een evenement sanitaire medewerkers die de toiletten fris houden de bezoekersstroom reguleren.

Op de eerste verdieping van The Main vind je twee kleedkamers. Artiesten kunnen hier in afwachting van hun optreden hier gebruik van maken. In één van de kleedkamers is een douche en toilet aanwezig.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Bericht is succesvol verzonden!
i
Er is een probleem opgetreden, probeer het nogmaals.