Middel 2
Middel 2

Diner

Hebben jullie iets te vieren of past een smakelijke bijeenkomst bij jullie wensen? Bij Eventcentre Aquabest kunnen jullie tot 2000 personen genieten van een volledig op maat gemaakte restaurantervaring. Zo is het mogelijk om een walking diner te organiseren met handzame hapjes of verras medewerkers tijdens een culinair sit-down diner met de meest smaakvolle gerechten. Sfeervol gedekte tafel, gastvrije bediening en creatieve catering zorgen voor een onvergetelijk evenement.

Sit-down diner als pop-up restaurant

Het blijft één van de favorieten! Lekker tafelen en je hebt langer de tijd om met gasten te spreken en te genieten van al het lekkers wat jullie evenement te bieden heeft. Wanneer je écht een speciale gelegenheid hebt, dan maak je gegarandeerd indruk met een sit-down diner. Wij creëren speciaal voor jouw evenement een pop-up en uniek restaurantconcept op maat.

Walking diner organiseren

Een walking dinner organiseren is gezellig, sociaal en origineel. Er is geen vaste tafelschikking, simpelweg omdat er niet aan tafel gegeten wordt. Een walking dinner bestaat uit verschillende kleine gerechtjes geserveerd op bordjes, bakjes, pannetjes of glaasjes, allemaal handzaam en met een vorkje te eten. Het grootste voordeel van deze manier van eten is dat je meer mensen in een informele setting kunt spreken.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?