Middel 2
Middel 2

Beurs organiseren

Onze grootste zaal The Main leent zich perfect als beurslocatie. Met entreehal; vaste sanitaire inrichting; vaste barren, parkeerterrein voor de deur; een roldeur ter beschikking; gelegen in de omgeving Eindhoven en een oppervlakte van maar liefst 1800 m² zijn wij jullie ideale partner. Bij Eventcentre Aquabest streven we ernaar om ideeën tot leven te brengen, daarom hebben we ervaren eventmanagers die jullie als organisatie kunnen ontzorgen.

Bereikbaarheid beurslocatie

Via de snelweg A2, A50 of A58 is recreatiegebied Aquabest in Best eenvoudig te bereiken. Een ruime parkeerplaats grenzend aan de locatie zorgt voor voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers en exposanten. Er zijn nog geen mogelijkheden tot het opladen van een elektrisch voertuig.

Klik hier voor de route met de auto.
Klik hier voor de route met het openbaar vervoer.

Faciliteiten van Eventcentre Aquabest

Het Eventcentre beschikt over een grote entreehal waar bezoekers ontvangen worden. Indien gewenst kunnen kluisjes of garderoberekken worden geplaatst. In de entreehal is een afgesloten loket aanwezig voor de verkoop consumptiemunten. Pinautomaten kunnen hier direct aangesloten worden dankzij de aanwezigheid van voldoende internetaansluitingen.

In de grote zaal bevindt zich een grote toiletgroep met voldoende sanitaire voorzieningen voor 3000 personen en een apart toilet voor mindervalide bezoekers. Sanitaire medewerkers zijn aanwezig om tijdens de beurs zorg te dragen voor het schoonhouden van de toiletten en de bezoekersstroom te begeleiden.

Door onze jarenlange ervaring weten wij op ieder type evenement feilloos in te spelen. We kijken goed naar de behoeften van jullie bezoekers en passen ons assortiment hier op aan. Door een grote vaste bar in ‘The Main’ en food area ‘The Garden’ zijn wij in staat om een grote groep mensen van drank en eten te voorzien. Neem contact met ons op om te kijken welk voordeel dit voor jullie als organisator met zich meebrengt.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
×

Hallo!

Klik op een van onze specialisten hier beneden om via WhatsApp contact te zoeken.

× Hoe kan ik je helpen?