Middel 2
Middel 2

Beurs

Wij geloven dat spraakmakende evenementen en bijzondere ontmoetingen tot stand komen door de juiste combinatie van gepassioneerde en betrokken mensen. Iemand die een sfeer weet te creëren waarin anderen zich thuis voelen. Dat doen we graag op onze mooie beurslocatie van maar liefst 1800 m2. Natuurlijk kan niemand in één week een beurs of een groot evenement organiseren. Het hangt ook af van wie de organisatie van de beurs in handen heeft. Bij Eventcentre Aquabest streven we ernaar om ideeën tot leven te brengen, daarom hebben we ervaren eventmanagers die jullie organisatie kunnen ontzorgen.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van een beurslocatie is een cruciaal aspect voor het succes van een evenement. Een goed bereikbare locatie zorgt er voor dat meer mensen het evenement kunnen bijwonen, wat uiteindelijk resulteert in meer deelnemers, meer exposanten en meer bezoekers. Eventcentre Aquabest is uitstekend bereikbaar vanaf de A2 en de A50. Een ruime parkeerplaats grenzend aan de locatie zorgt voor voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers en exposanten.

Faciliteiten

Het Eventcentre beschikt over een grote entreehal waar kluisjes of garderobe rekken geplaatst kunnen worden. Ook bevind zich in deze ruimte een breed loket afgescheiden door glas, vanuit waar consumptiemunten verkocht kunnen worden. Deze ruimte beschik over voldoende internetaansluitingen, zodat pinapparaten direct aangesloten kunnen worden.

In The Main vindt je een grote toiletgroep met voldoende sanitaire voorzieningen voor 3000 personen en mindervalide mensen. Wij verzorgen tijdens een evenement sanitaire medewerkers die de toiletten fris houden de stroom mensen reguleren.

Door onze jarenlange ervaring weten wij op ieder type evenement feilloos in te spelen. Wij kijken goed naar de behoeften van jullie bezoekers en passen ons assortiment hier op aan. Door een grote vaste bar in The Main en food area The Garden zijn wij in staat om een grote groep mensen van drank en eten te voorzien. Neem contact met ons op om te kijken welke voordeel jullie als organisator hier uit halen.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Bericht is succesvol verzonden!
i
Er is een probleem opgetreden, probeer het nogmaals.