Middel 2
Middel 2

Beurs organiseren

Wij geloven dat spraakmakende evenementen en bijzondere ontmoetingen tot stand komen door de juiste combinatie van gepassioneerde en betrokken mensen. Iemand die een sfeer weet te creëren waarin anderen zich thuis voelen. Dat doen we graag op onze mooie beurslocatie in de omgeving Eindhoven van maar liefst 1800 m2. Natuurlijk kan niemand in één week een beurs of een groot evenement organiseren. Het hangt ook af van wie de organisatie van de beurs in handen heeft. Bij Eventcentre Aquabest streven we ernaar om ideeën tot leven te brengen, daarom hebben we ervaren eventmanagers die jullie als organisatie kunnen ontzorgen.

Bereikbaarheid beurslocatie

De bereikbaarheid van een beurslocatie is een cruciaal aspect voor het succes van een evenement. Een goed bereikbare evenementenlocatie zorgt er voor dat meer mensen de beurs kunnen bijwonen, wat uiteindelijk resulteert in meer deelnemers, meer exposanten en meer bezoekers. Eventcentre Aquabest is uitstekend bereikbaar vanaf de A2 en de A50. Een ruime parkeerplaats grenzend aan de locatie zorgt voor voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers en exposanten.

Faciliteiten van Eventcentre Aquabest

Het Eventcentre beschikt over een grote entreehal waar bezoekers ontvangen worden. Indien gewenst kunnen kluisjes of garderoberekken worden geplaatst. In de entreehal is een afgesloten loket aanwezig voor de verkoop consumptiemunten. Pinautomaten kunnen hier direct aangesloten worden dankzij de aanwezigheid van voldoende internetaansluitingen.

In de grote zaal bevindt zich een grote toiletgroep met voldoende sanitaire voorzieningen voor 3000 personen en een apart toilet voor mindervalide bezoekers. Sanitaire medewerkers zijn aanwezig om tijdens de beurs zorg te dragen voor het schoonhouden van de toiletten en de bezoekersstroom te begeleiden.

Door onze jarenlange ervaring weten wij op ieder type evenement feilloos in te spelen. We kijken goed naar de behoeften van jullie bezoekers en passen ons assortiment hier op aan. Door een grote vaste bar in ‘The Main’ en food area ‘The Garden’ zijn wij in staat om een grote groep mensen van drank en eten te voorzien. Neem contact met ons op om te kijken welk voordeel dit voor jullie als organisator met zich meebrengt.

Contact

Onze enthousiaste collega’s helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. We nodigen je van harte uit voor een rondleiding en een heerlijke kop koffie.

Bericht is succesvol verzonden!
i
Er is een probleem opgetreden, probeer het nogmaals.